CANIBOU

Hou Je Hond Fit En Gezond

Official Release 8 oktober 2023

“Bewegen is belangrijk, ook voor honden. Maar net als bij mensen moet je oefeningen correct uitvoeren om blessures te vermijden en kunnen deze soms door eenvoudige oefeningen verholpen worden. 

Sara Coeckelberghs weet alles van hondenfysiotherapie en deelt in “Hou je hond fit en gezond” al haar sinds jaren opgebouwde praktijkkennis.

Het boek is opgedeeld in drie delen: de pup, de volwassen hond en de senior.
Eerst ga je samen met je puppy aan de slag met leuke oefeningen. Zo bouwen jullie een fijne band op en leert de pup zijn lichaam beter kennen. Je krijgt ook antwoorden op vragen als: 

Hoeveel mag je pup bewegen? Wat zijn de risico’s van te veel bewegen?

Na de puppyfase kun je toffe oefeningen blijven doen om je hond soepel te houden. Je leert welke spiergroepen belangrijk zijn en krijgt een introductie in eenvoudige stabiliteitstraining.

Voor oudere honden stelde Sara een doeltreffend en eenvoudig oefenschema op. Zo kun je je beste vriend een langer maar ook kwaliteitsvoller leven bieden.

Alle oefeningen worden geïllustreerd met leuke stap-voor-stapfoto’s. Daarnaast krijg je voedingsadviezen en nuttige tips van experts, zodat je viervoeter in alle levensfases blij en fit door het leven gaat.”

Uitgeverij:

Auteur:

Taal:

Aantal bladzijden:

Standaard Uitgeverij

Sara Coeckelberghs

Nederlands

208